top of page

Acerca de

IMG_E5547[1].JPG
En kurs som ger dig stöd på din resa av Ascension, Twin Flame Union, Soul~embodiment och Self Mastery i Kraft, Visdom, Kärlek och expansion i Soul Consciousness. Vi skapar under dessa klasser en stark helande och transformernande vortex ljus genom vår intention och samlande Kraft i Ljus och Kärlek.

Välkommen till fyra Master Classes på distans under hösten för dig som deltar i pendelkursen Advanced Souls Becoming Your Own Healer. Du kan när som helst påbörja Pendelkursen och delta i dessa Master Classes! Du behöver inte ha tagit alla fyra klasserna för att delta i kursen, det räcker med att du har en pendel och har bekantat dig med diagrammen och har dem utskrivna för att kunna delta.

Nytt för hösten är att du bokar samtliga klasser i en sammanhängande kurs eftersom Spirit har gett budskapet att ditt detagande på samtliga klasser som en del av gruppen ger förutsättningar för att skapa en ännu starkare healing och transformation. Erfarenheten efter vårens klasser (2021) är att healigen som sker i gruppen är stark och att den upplevs starkare för varje klass. Vi skapar genom dessa klasser en stark transformerande och helande vortex ljus genom vår intention och samlande Kraft i Ljus och Kärlek.

Dessa stödjande och utvecklande Master Classes ger dig stöd på din resa av Ascension och Twin Flame Union. I dessa klasser får du praktisera med pendeln och dina mediala sinnen för att hela din relation med din Twin Flame, ditt energifält, ditt sinne, din kropp, överstiga 3D Matrix och stiga in mer fullt ut i Soul Consciousness. I varje klass får du vägledd healing samt personlig guidning och stöd. Klasserna ger dig ett forum för att ställa dina frågor, hela personliga problem och utveckla din spirituella praktik!

Inför varje klass har du möjlighet att maila dina frågor och vad du vill ha hjälp med. Under klassen leds du genom de verktyg som jag ger dig för att transformera det du vill ha hjälp med och vi arbetar med pendeln, visualiseringar och affirmationer. Klassen är utformad utifrån deltagarnas enskilda frågor, men anpassad för att utveckla och stödja hela gruppen.

Master Classes VT 2021

Söndag 11 april, Söndag 9 maj, Söndag 30 maj och Söndag 4 juli kl. 12.30~14.00
Din investering: 222 kr  


Klasserna sänds på distans i Zoom (endast ljud). Alla deltagares frågor är anonyma och alla anmälda får en inspelning av klassen. 

Om Pendelkursen

Pendelkursen består av fyra klasser á 90 min. fördelat på 60 min. föreläsning och workshop samt 30 min. kanaliserad transformativ healing med fokus på att rena och utveckla dig som kanal. Format: Ljudfil och PDF. Kursmaterial: 19 diagram, Steg-för-Steg-guide, Mp3 "Energirening innan arbete med pendeln" samt bonusmaterial.

Välkommen till ditt nästa steg av Self Mastery i Kraft, Visdom och Kärlek!

SusannaSannöHealer_edited_edited_edited.jpg
bottom of page